Hodnocení blogu Vivi and Áďo

11. května 2011 v 19:29 | Tracy |  Ohodnocené blogy

Hodnotím blog: zde
Admin/ové: Vivi, Áďo
Zaměření blogu: Deníček, fotky, videa, příběhy - autorský

PRVNÍ DOJEM (DESIGN)
Sice jednoduchý, ale hezký. Jsou na něm i pěkné fotky adminů. Líbí se mi.
9/10

MENU
Přehledné, pěkné, hezké popisky :-)
10/10

AKTIVITA
super, jste tam prakticky snad každý den...
10/10

ADRESA
super, výstižná, krátka, každý si ji zapamatuje...
10/10

ČLÁNKY
Líbí se mi autorské blogy, články máte fajn.
Nějaké jsou i vtipné...xD Doplňujte je videi,
fotky... Dokonce píšete i skvělý povídky, ráda jsem
si početla. Prostě super. :-)
10/10

CELKOVÝ DOJEM:
Máte skvělý blog. Super, nemám co
dodat. Líbí se mi autorské blogy.
10/10

CELKEM BODŮ: 59/60
ZNÁMKA: 1

Hodnocení:
60 - 64 - 1
64 - 58 - 2
58 - 52 - 3
46 - 40 - 4
40 - 0 - 5

Toto je jen můj názor, pokud máte jiný, tak mi nevynadávejte!
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Joy Joy | Web | 11. května 2011 v 20:38 | Reagovat

Ja súhlasím. :-)

2 Joy Joy | Web | 11. května 2011 v 20:51 | Reagovat

Ja už musím ísť, lebo už som tu dlho len na skok som si pozrela komenty. Pýtala si sa čo s tými predošlými designami. Tie ktoré sa mi páčia, som presunula do nových. Tam to už v tých rozcestníkoch máš niektoré, tak si to pozri, že je to tak. Dala som tam len tie, ktoré sa mi páčili, tie ktoré sa nepodarili som tam nepresúvala, ale aj tak je ich dosť. Na tie designy by som nezanevrela, lebo niektoré sa mi fakt podarili. Idem si dať čosi pod zub. Maj sa. :-)

3 Beatricia Beatricia | Web | 11. května 2011 v 22:23 | Reagovat

Děkuji ti za nabídku OB a také si tě přidám. Já to řeším klikacími ikonkami, tak mám dotaz, jestli si mohu tvou dát do menu do Oblíbených. Děkuji. :-*

4 Labanda © Labanda © | Web | 11. května 2011 v 22:25 | Reagovat

krásné hodnocení a děkuju zlato, ale zvládla, to není těžké, zase jsem použila prolínání a vrstvy přechod vrstvy stačí si pohrát, v návodech na blend, bo aj design to najdeš také u mě jen to chce trochu projet a co se ti v tom líbí použíté použít nemusíš vše dělat přesně ;-) :-)

5 ViviAdo♥ ViviAdo♥ | Web | 12. května 2011 v 6:20 | Reagovat

Veľmi pekne ďakujeme za ohodnotenie blogu :)

6 Beatricia Beatricia | Web | 12. května 2011 v 12:54 | Reagovat

Dík za krásnou pochvalu. V Praze prší a to mě inspirovalo. Stáhla jsem si tu ikonku s pastelkami a mám ji v Oblíbených. Děkuji. :-*

7 NicoolQa NicoolQa | E-mail | Web | 13. června 2011 v 8:10 | Reagovat

Já bych dala první dojem 8/10 protože mě to nějak nenadchlo. Já bych dala známku 2 nějak mě ten blog nenadchl..

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama